IPL - Végleges szőrtelenítés

A mai világban a szőr a test bizonyos területein nem esztétikusak. Az emberek évente több 10ezreket költenek a szőrzet eltávolítására.

A szőrszálak eltávolítás sok féle módon történhet. Azonban nem mindegy az, hogy a szőr nélküliség meddig tart. Hiszen a csipeszelés, a gyantázás a borotválás vagy a vegyszeres szőrtelenítés nem tart sokáig. Ellenben az IPL-es szőrtelenítés biztonságos és fájdalom mentes,és már elérhető áron juthat hozzá mindenki.

A tartós szőrtelenítés legmodernebb változata az IPL (intenzív pulzáló fény) technológiával érhetjük el. Az eljárást tekinthetjük a lézeres technológia tovább fejlesztésének.
A villanófényes tartós szőrtelenítés több éves klinikai tesztelés eredményeképpen robbant be a szépségipar szolgáltatásai közé.
A villanófény egy úgynevezett xenon villanólámpából származó rövid idejű fényvillanás.

Az ilyen eljárással történő szolgáltatás egy új nagy és gyorsan növekvő piacot nyitottak meg napjainkban világszerte. Ez a technológia megoldást nyújt az állandó szőrtelenítés elkerülésére! Próbálja ki nálunk, és garantáltan érezni fogja a hatását! Hiszen fájdalom mentes, illetve gyors és egyszerű eljárás.


Egyeztessen időpontot! Hívjon! Ferencz Ágnes, Mobil: 06 20 34-31-331