Aromaterápiás masszázs

Illóolaj Keverék szintén fontos tényezője akár a cellulit kezelésnek is. Az összes összetevő ismert és elismert „cellulit gyilkos” és bőrmegújító.

Citromolaj: fokozza a sejtanyagcserét és a vérkeringést.
Édeskömény a méregtelenítés katalizátora és izomtónus javító hatása is van.
Ciprusolaj szabályozza a szébum-termelést és erősíti a kötőszöveteket.
Narancsolaj a nyirokkeringést fokozza és meggátolja a sejtek folyadék-visszatartását.

A masszázs önmagában is eredményes terápiás módszer, de az illóolajok kedvező hatásaival, az aromaterápiával kiegészítve a kezelés jóval hatékonyabb lehet.

Az aromaterápiás masszázs általában lassú, gyengéd, masszázstechnikák alkalmazásával kezdődik elősegítve az olaj bőrbejutását. Az illóolajok segítik az izmok ellazulását, serkentik a nyirokrendszert, jó hatással van a keringésre, fokozzák a szervezet természetes méregtelenítését. A kezelés megfiatalítja, táplálja, tisztítja a bőrt.

Az aromaterápiás masszázs hatékony eszköz a stressz, a feszültség oldására, a fáradtság megszüntetésére, ellazítja a testet. Fontos szerepe lehet a megelőzésben, az egészség megőrzésében. Segíti az egészséges immunrendszert a fertőzések leküzdésében. Az aromás illóolajok nem csak a bőrön keresztül fejtik ki hatásukat, hanem illatanyagaiknak belégzése is fontos szerepet játszik a terápiában. A kezelés során alkalmazott illóolajok eltérő gyógyhatásokkal rendelkeznek. Az aromaterápiás masszázs sokféle tünet, betegség kezelésére alkalmas gyógymód.

Aromaterápiás masszázs alkalmazható például:
- megfázás, influenza - emésztési zavarok
- fejfájás
- a hormonrendszer egyensúlyának felbomlása
- menstruációs zavarok
- változókori problémák
- különböző fizikai és sportsérülések
- egyes bőrbetegségek
- alvászavarok
- lassú anyagcsere, emésztési problémák
- stressz okozta panaszok kezelésére

Egyeztessen időpontot! Hívjon! Ferencz Ágnes, Mobil: 06 20 34-31-331