Szőrtelenítő cukorpasztáról

Kozemtika

A szőrtelenítő cukorpaszta csak a szőrhöz, magához tapad, ennek a gyengédségnek köszönhetően a cukorpaszta többször is felvihető az adott bőrfelületre, a szőrt teljesen eltávolítja, és nem hagy hátra a tüszőbe tört szőrszálakat, vörös, irritált bőrt. Gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, így a kezelés lényegesen kevésbé kellemetlen, az eredmény pedig a hosszantartó bársonyos, sima bőr.

A szőrtelenítő cukorpaszta a szőrt a növekedési iránnyal egyezően távolítja el. Így a szőrtelenítéshez elég akár 1-2 mm szőrhosszúság is, így válik lehetővé, hogy a szőrtelenítés növekedési fázisban végezhessük, így nem csak lényegesen hosszabb az idő a szőr visszanövéséig. A szőrtelenítő cukorpaszta körbeveszi a szőrszálat, bizonyos mélységig belefolyik a tüszőbe. A növekedés irányában történő extrakció teljes, nem marad betört szőrszál a tüszőben.

Cukorpaszta langyos vízzel tökéletesen eltávolítható a bőrről, textíliákból és minden egyéb anyagból, felületről, így a kezelést követő tisztítás egyszerű, nincs szükség hozzá különféle vegyszerekre. Sokkal lassabb szőr visszanövés és garantáltan megszűnik a szőrtüszőgyulladás is!!

Egyeztessen időpontot! Hívjon! Ferencz Ágnes, Mobil: 06 20 34-31-331