Ultrahangos zsírbontás

Eleged van már abból hogy nem megy rád a kedvenc ruhád? És ami ruha jó volt tavaly már nem férsz bele? Zsírpárna és narancsbőrtől szenvedsz? Változtass!! Eljött a te időd!
Forradalmian új technológia egy kezelésen belül!

A nők 85% élete során legalább 1 fogyókúrás technikát próbált ki, ami általában sikertelenséghez vezetett…
Fogyasztó kapszulák, különböző fogyókúrás receptek, plasztikai sebésznél a zsírleszívás!....és még sorolhatnám… ezek a legismertebb alakformálások. A fogyókúra mindig is egy mumus volt leginkább a nők életében. Állandó küzdelem sikertelenség vagy talán kínzó siker koronázta a diétát….ami általában hamar visszajött…
De eljött a modern fogyókúra hatásos verziója!
Az ultrahangos és rádiófrekvenciás zsírbontás! Igen.. hiszen könnyedén nyom és energiafeszítés nélkül megszabadulhat akár 6-8 kg súly feleslegtől fájdalommentesen!
Kezelésenként akár 1-2 cm néhány estben akár több cm is garantáltan lemehet körfogatunkból, amit ajánlott kúraszerűen végig csinálni!
A kezelések általában 60 perecig tart, ami alatt egy tájékoztató kurzus történik.

Egyik legfontosabb szabály, hogy a kúrák alatt az optimális folyadék bevitel meglegyen!

Hiszen ha nem iszol akkor a felbontott zsír és egyéb méreganyagok nem tudják elhagyni a szervezeted így lényegében nem lesz hasznos a kezelés.
A legjobb a víz, de ihatsz zöld teát vagy frissen facsart zöldség és gyümölcsleveket. Kávét a kúra alatt napi egyszer igyál, lehetőleg cukor helyett édesítővel vagy a cukorbetegeknek is ajánlott xilit is fogyaszthatod, de mellé legalább 2 dl vízzel.

A diéta csak úgy sikeres ha naponta legalább 30 percet is mozogsz! Ha teheted akkor infraszaunázz is hiszen segít kiizzadni a felbomlott zsírt, salak és méreganyagot is a testedből! Emellett az infraszauna jótékony hatással van a narancsbőrös szövetekre is!

Az öröksláger…a diéta! Hiszen az elvesztett zsírpárnák és a cellulit hogy ne jöjjön vissza fontos hogy változtass az étrendeden! Egy két jó tanács:

Mit kell tenned kezelések előtt és után?


Az ultrahangos zsírbontás előtt egy órával már ne egyél szilárd  ételt,  és utána is inkább könnyebb ételeket pl.: salátát, halat, illetve sok gyümölcsöt …stb, hiszen a kezelés alatt felszabadult zsírokat és méreganyagokat "le kell dolgoznia" a szervezetnek.


Kavítációs zsírbontáskor két kezelés között legalább 5 napnak el kell telnie, hogy kiürüljenek a nyirokrendszerből az elfolyósított zsírok és egyéb salakanyagok. Ez alatt lehetőleg három napig csökkentsd a szénhidrátbevitelt (kenyér, tészta, cukor).
Biológiai hatása:
Az ultrahangos zsírbontó kezelések során a bőr állapotában gyors javulás áll be, az izmok tonizáltabbá válnak és a bőr petyhüdtsége megszűnik. A hegek nyom nélkül gyógyulnak. A cellulitisz és a stria esetében is jelentős javulás érhető el.

Az ultrahangos zsírbontás NEM alkalmazható érrendszerbeli megbetegedéseknél, reumás vagy daganatos betegségben szenvedő pácienseknél.


Egyeztessen időpontot! Hívjon! Ferencz Ágnes, Mobil: 06 20 34-31-331